Ilotulitteet juhliin – palvelemme joustavasti Lappeenrannasta käsin eri puolilla Suomea

Ota yhteyttä

Laadukkaat ilotulitteet juhlaasi saat Wildnationilta Lappeenrannasta. Palvelualueemme kattaa koko Suomen. Kaikissa ilotulitusnäytöksissä noudatamme tarkoin kaikkia alan turvallisuusmääräyksiä, olipa kyse sitten pienestä tai suuresta näytöksestä.

Kerromme mielellämme lisää ilotulitteistamme ja räätälöimme toiveidesi mukaisen ilotulitusnäytöksen kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä!

Kauniit ilotulitukset kruunaavat hääjuhlan

Suunnitteletko ainutlaatuisia ja omannäköisiä ohjelmanumeroita hääjuhlaan? Ilotulitukset ovat aina varma valinta. Ilotulitukset tekevät juhlastasi arvokkaan ja ne ovat ikimuistoinen kokemus sekä hääparille että vieraille. Voimme toteuttaa ilotulitukset halutessasi myös yllätyksenä.

 

Pidätkö kauniista tähtikuvioista vai taivaalle piirtyvistä romanttisista sydämistä? Sinä päätät, minkälaisen ilotulituksen haluat hääjuhlaan – me teemme toiveistasi totta. Ilotulitusnäytöksen kesto on normaalisti viisi minuuttia. Voimme lisätä näytökseen vielä esimerkiksi hääparin lempimusiikkia. Näin kokonaisuudesta tulee täydellinen.

 

Ilotulitusnäytöksiin voimme yhdistää myös pyrotekniikkaa, joka on meidän vahvaa osaamisaluettamme. Pyrotekniikka-termi juontaa juurensa Kreikan kielestä, jossa "pyros" tarkoittaa tulta ja "tekhne" taitoa. Pyrotekniikka tarkoittaa siis palavan materiaalin ammattitaitoista käyttöä viihdetarkoituksiin. Sillä saadaan luotua tunnelmaa niin häissä kuin musiikkiesityksissäkin.

 

Meiltä voit aina kysyä lisää sekä ilotulitusnäytöksistä että pyrotekniikasta. Palvelumme on aina asiakaslähtöistä ja joustavaa. Olemme valmiina tekemään juhlastasi elämyksellisen.  

Katso yhteystietomme

Ilahduta rakkaimpaasi tai ystävääsi elämyslahjalla

Ilotulitusnäytös on mitä persoonallisin elämyslahja, joka ei unohdu koskaan. Ilotulitusnäytöksessä voimme käyttää esimerkiksi syntymäpäiväsankarin lempivärejä ja/tai -musiikkia. Meillä on jo yli 10 vuoden kokemus ilotulituksien onnistuneesta toteutuksesta, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Tutustumme aina etukäteen ilotulitusnäytöksen paikkaan, jotta voimme hyödyntää paikan ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Toteutamme näytökset tyylikkäästi, juhlaa ja juhlan sankaria kunnioittaen.

Soita ja pyydä tarjous

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.