Pyrotekniikan ammattilainen palvelee Lappeenrannasta käsin

Katso yhteystietomme

Kun etsit pyrotekniikan kokenutta ammattilaista, käänny Wildnationin puoleen. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä sekä kyläyhteisöjä ja kaupunkeja Lappeenrannasta käsin koko Suomen alueella.

Meiltä saat näytöksiin ja esityksiin tai vaikkapa tuotelanseerauksiin ilotulituksien ja pyrotekniikan lisäksi myös tehosteita. Meiltä saat tilaisuuteesi esimerkiksi karaoketehosteet ja lavatehosteet. Toteutamme myös TV- ja elokuvatuotantojen pyrokohtauksia vahvalla osaamisella. Räätälöimme palvelumme aina joustavasti ja toteutamme näytöksen parhaimmalla mahdollisella, tilaisuuteen sopivalla tavalla. 

 

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Yhteistyö elokuva- ja TV-tuotantoyhtiöiden kanssa

Meistä saat asiantuntevan ja joustavan yhteistyökumppanin elokuva- ja TV-tuotantoihin. Meillä on laaja kokemus erilaisten pyrokohtausten toteuttamisesta niin elokuvissa kuin TV-sarjoissakin. Meiltä onnistuu myös haasteellisen pyrotekniikan sujuva toteuttaminen. Työskentelemme aina luotettavasti, sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. Panostamme korkealaatuiseen työnjälkeen niin pienissä kuin suuremmissakin projekteissa. 

 

Referenssit-sivulla voit tutustua työmme kohteisiin vuosien varrella. Olemme olleet alalla jo vuodesta 2011 lähtien ja toteuttaneet menestyksekkäästi niin ilotulituksia kuin pyroshowtakin. Otamme innolla vastaan uusia työtehtäviä.

Referenssit

Työskentelemme vastuullisesti

Meiltä onnistuu monipuolinen pyrotekniikka, aina liekinheittimistä lähtien. Meiltä saat Suomen pisimmälle heitettävät liekit, joita käytetään joko yhdessä ilotulitenäytösten kanssa tai erikseen esimerkiksi konserteissa.

Tutustumme aina tapahtumapaikkaan etukäteen, jotta voimme suunnitella mahdollisimman näyttävän ilotulituksen tai pyroshown.

 

Näytöstä suunnitellessamme otamme tarkasti huomioon myös erilaiset turvallisuusnäkökohdat. Jokaisen näytöksen toteutamme alan turvallisuusmääräyksiä tarkoin noudattaen. Meillä on myös kaikki tarvittavat ja voimassaolevat luvat kunnossa, joten voit luottaa vastuulliseen työskentelyymme.

Pyydä tarjous

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.